Sot në mëngjes në MPB është paraqitur se gjashtë veturave të DSK-së, iu është thyer dritare. Pjesëtarët e MPB-së menjëherë kanë dalur në terren dhe morën shënimet, me çka po kërkohen autorët e veprës së kryer, njofton “Tv21”.

“Sot në orën 08:05 është paraqitur se në parkingun e RTVM-së janë thyer dritaret e veturave të DSK-së dhe një veture të Inspektoratit Shtetëror për ndërtim dhe urbanizëm. Janë marr masat për zbardhjen e rastit”, thonë nga MPB.