Në Gjykatën Penale në Shkup, sot është shpallur aktgjykimi për rastin rastin “Titanik 2”. Për 6 persona, janë parashtruar 19 vjet e 8 muaj, transmeton Portalb.mk.

Ish-drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK), Sasho Mijallkov është dënuar me 3 vjet
Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi me 3 vjet e 2 muaj

Ish anëtarët e Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ): Bedredin Ibraimi me 4 vjet e 6 muaj, Aneta Stefanovska me 3 vjet, Vllatko Sajkovski me 3 vjet dhe Sasho Srcev me 3 vjet.