Deputetë të Bubdestagut gjerman do të qëndrojnë për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Siç bëri të ditur pres shërbimi kuvendor deputetët gjermanë do të takohen me kryetarin e Kuvendit Talat Xhaferin, me Vlladimir Gjorçevin, kryetar i Grupit të deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federale të Republikës së Gjermanisë dhe anëtarët dhe me Shpresa Hadrin, anëtare Komisionit për çështje evropiane dhe anëtarët e të dyja komisioneve.