Deputetët e VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit “Për Maqedoni më të mirë” shprehin ngushëllime të thella deri te familjet dhe te të gjithë të afërmit e bashkëqytetarëve të vdekur në aksidentin e autobusit në rrugën Shkup -Tetovë.

Sot Republika e Maqedonisë është në një dhimbje dhe vajtim të madh. Kjo është një humbje e madhe.

Mendimet e të gjithë neve janë me familjet e bashkëqytetarëve të vdekur. Qytetarëve të lënduar në aksident u dëshirojmë shërim sa më të shpejtë.

Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së