Komisioni parlamentar për çështje të rregullores dhe imunitetit sot do të vendos lidhur me kërkesën për heqjen e imunitetit të deputetit Lupço Dimovski, i cili është pjesë e grupit të akuzuar të ish-ministrave, të akuzuar për keqpërdorim të tokës bujqësore shtetërore dhe ndihmës shtetërore në bujqësi.

Gjykata penale – njëia për krim dhe korrupsion ka kërkuar masën e paraburgimit edhe për ish-ministrin Dimovski, që është pjesë e koalicionit të VMRO-DPMNE.