Deputetët e Kuvendit kanë propozuar gjithsej 7 amendamente ndaj propozim-amendamenteve të Qeverisë për ndryshimet kushtetuese.

Seanca e caktuar për ditën e hënë është anuluar për shkak të ndarjes nga jeta të kryetarit të komunës së Ohrit, Jovan Stojanovski dhe e njëjta do të thirret për të martën.