Zhvillojmë vendet rurale !
Sot bashkë me Drejtorin e Agjencis Nikola Babovski të udhëhequr nga kabineti qeveritar në krye me Kryeministrin Zoran Zaev , Deputetin e zonës Ejup Alimin sekretarin shtetëror z.Nefrus Celiku ,Kryetarin e Komunës Butelit dhe Qytetit të Shkupit z.Velimir Smilevski dhe Petre Shilegov, zv.Kryetarin e Komunës Butel z.Naim Saliu , Kryetarin e bashkësis lokale në luboten dhe Këshilltar nga Komuna e Butelit uruam fillimin e punimeve në ndërtimin e rrugës që lidh fshatin Luboten, me gjatësi 6 km me shumë mbi 10 milion denar.

Projekti finansohet nga Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe mjetet janë siguruar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veiut.

Me shëndet për banorët e Lubotenit

Artikulli paraprakFesta fetare Dita e Shpirtrave, regjim i veçantë trafiku
Artikulli tjetërAdemi: Jemi afër një marrëveshje, do të ketë rritje historike të pagave