Pikëkalimi kufitar i Merdarës po vazhdon të jetë edhe sot më i ngarkuari me vetura dhe kolona të gjata.

Sipas të dhënave nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në Merdarë pritjet në dalje janë nga 8 orë e 20 minuta deri në 10 orë.

Kurse, kolonat në hyrje janë 30-40 metra, e në dalje 3500 metra.

Pas kësaj pike, më e ngarkuar mbetet Dheu i Bardhë me 300 minuta pritje në dalje apo pesë orë, 30 minuta në hyrje.
Po ashtu, në Mutivoda në dalje pritjet janë deri në 180 minuta, kurse në hyrje 10 minuta.

Artikulli paraprakLuiza Gega kualifikohet në finale, synon zonën e medaljeve
Artikulli tjetërKoncert i pianistit shqiptar Robert Bisha sot në “Verën e Ohrit”