Ja si e përshkruan njëri nga udhëtarët e lënduar rastin e aksidentit.

”Jam stabil tani me disa dhimbje të vogla, ndodhi përnjëherë gjithçka sikur e humbi kontrollin autobusi, u hodh nga njëra anë tek tjetra dhe kemi rënë poshtë.

Ajo ndodhi për disa sekonda, derisa u kthjellëm ishim të kthyer me autobusin përpjetë.”

Ja se si e përshkruan ky udhëtar i lënduar momentet e aksidentit të autobusit që ndodhi sonte në ora 16:30 në autostradën Shkup-Tetovë.

Dëshmia e njërit prej udhëtarëve“Autobusi ishte i mbushur”

Publiée par Klan Macedonia Television sur Mercredi 13 février 2019