Dy veta janë vra rë mbrëmë në një kazino në Bllacë. Policia ka njoftuar për rastin duke thënë se persona të maskuar me ar më kanë ndërhyrë për grabitje dhe më pas ngjarja ka qenë e rëndë.

Sipas informacioneve të para policore, nga sulmi kanë ngelur të vdekur dy djemë të rinj, V.H (22) nga Kosova dhe B.N.(20) nga fsh.Krushopek i angazhuar si sigurim në kazino, i njohur si mundës i dalluar. Organet e rendit janë në vendngjarje dhe po ndërmarrin masat e duhura.