Dhjetëra mbështetës të VMRO-DPMNE-së, të prirë nga lideri i partisë, Hristijan Mickoski dhe funksionarë të tjerë, kanë marshur nga qendra drejt zyrave të Komisionit Rregullator për Energjetikë, raporton Tv SHENJA. Përfaqësues të partisë opozitare kanë hyrë në zyrat e komisionit për t’u dorëzuar edhe zyrtarisht anëtarëve të KRRE kërkesën për shfuqizimin e vendimit për shtrenjtimin e energjisë elektrike.

No description available.

No description available.