Dhurata Dora edhe këtë verë ka qenë një nga këngëtaret më aktive si me koncerte ashtu edhe me prurje të reja muzikore.

Por, krahas sukseseve në karrierën artistike muzikore ajo tej mase shquhet dhe komentohet edhe për stilin dhe paraqitjet e saj.

Këngëtarja e shumë hiteve, e dëshmon edhe me fotografinë e fundit që ka shije dhe përcjellë trendet e fundit, ndërsa po shkëlqen me zgjedhjen që ka bërë.