Që pas mega hitit “Zemër” në bashkëpunim me Soolking, Dhurata Dora nuk ka sjellë këngë të re tash e nëntë muaj.

Mirëpo ajo ka përgatitur një këngë të re që do vie në stil tjetër dhe Dhurata në klip do paraqitet më ndryshe se që jemi mësuar ta shohim.

Kënga, me një text dashurie, stili haus do të publikohet në muajin Dhjetorë. Video klipi është realizuar në Gjermani.