Në Dibër numri i të vdekurve nga virusi Korona është rritur në 2 ndërsa ai i të infektuarve në 41. 210 persona janë ende në izolim shtëpiak, nërkohë që në Dibër kanë mbetur edhe 114 persona nga qytetet e tjera dhe nga jasht vendit, të cilët tanimë 14 ditë janë në karantinë pas mbylljes së hyrje daljeve të qytetit me shpalljen e tij zonë krize. Këta të fundit me kërkesën e Qeverisë u akomoduan në banjat e Dibrës-Capa. Por pas largimit të tyre, banjat duhet të mbyllen tërësisht për dezinfektim

Capa kërkon që edhe banjat të subvencionohen nga Qeveria sepse turizmi banjar është më I zhvilluar në prill maj e qershor , ndoshta do të detyrohen që mbi 200 të punësuarit që janë në Banjat e Dibrës ti kalojnë në entin për punësim.