Diellza Kolgeci dhe Afërdita Paçarada organizuan edicionin e katërt të “Ballos Shqiptare”.

Ekipi i emisionit “Mirage” ishte i pranishëm në këtë ballo, për të ndjekur nga afër atmosferën që mbretëroi atë mbrëmje, shkruan lajmi.net.

Ndër të tjera, dy organizatoret e ballos, Afërdita dhe Diellza folën rreth organizimit dhe vështirësive për të arritur gjithë atë që donin me këtë event.

Po ashtu, Diellza foli rreth shtatzënisë, duke treguar edhe se si e mori lajmin që po bëhet nënë.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm ku gjendet storia e plotë nga “Ballo Shqiptare 4” dhe mësoni se çka tha Diellza.