Katër automjete të cilat ishin të parkuara në rrugën “Elisie Popovski” pasdite janë përfshirë nga zjarri.

Zjarri është paraqitur në orën 18 e pesë minuta në Njësinë e zjarrfikësve ndërsa është intervenuar me dy automjete dhe pesë zjarrfikës.

Artikulli paraprakVMRO: Nuk morëm ftesë nga NATO, as datë nga BE
Artikulli tjetërRrëzohet aeroplani në Alaskë, shpëtojnë të gjithë pasagjerët