Kondova para 2 viteve ishte e rrezikuar nga një zjarr masiv i cili përfshiu malin e fshatit por u rrezikuan edhe shtëpitë e banorëve.

Andaj ata ndjenjë frikë të madhe dhe apelojnë te organet kompentente sa me shpejtë të merren masa që të mos përhapet zjarri edhe më shumë.

Kjo fotografi është bërë para pak çastesh ku shihet se zjarri veq se ka kapluar një pjesë të madhe dhe ende nuk është shuar plotësisht.