Një automobil është djegur pasdite afër qarkores tek bulevardi “Nikolla Karev” afër hotelit “Kontinental” në Shkup.

Pas intervenimit të ekipit zjarrfikës, zjarri është lokalizuar dhe është shkaktuar vetëm dëm material.