Meteorologët në Britani të Madhe po parashikojnë dimrin me më së shumti borë në 70 vjetët e fundit.

Rryma e ajrit që vjen nga Arktiku pritet të kalojë përgjatë shtetit dhe të zgjatë me javë të tëra.

Kjo do të shkaktojë rreshje të shumta të borës e stuhi të panumërta.

Periudha e borës së madhe pritet të fillojë nga java tjetër e deri në mesin e dhjetorit.