Atraksioni botëror muzikor, shqiptarja Dua Lipa jozyrtarisht do të mbajë koncert me 30 shtator në Shkup.

Lipa në Maqedoni vjen për ti dhënë vendit mbështetje për ndryshimin e emrit dhe integrimet eurotlantike.

Bisedimet për mbajtjen e koncertit të Dua Lipës në Shkup janë kah fundi, ndërsa koncerti i saj pritet të mbahet disa ditë para mbajtjes së referendumit.