Shkupi i ka dhënë fund bashkëpunimit me trajnerin Muharem Bajrami.

Pas disfatës së djeshme nga Struga Trim Lum, kryesia e klubit “bardhekaltër” ka vendosur që të ndërpret bashkëpunimin me Bajramin.

Të njejtën e ka konfirmuar edhe vetë KF Shkupi përmes faqes zyrtare, duke falenderuar Muharem Bajramin për punën e palodhshme gjatë periudhës që ishte trajner, dhe njëkohësisht duke i dëshiruar suksese në vazhdimin të karrierës së tij.

Ndërkohë nuk kanë bërë të ditur ende se kush do të udhëheq Shkupin në ndeshjet në vijim.