Një grup qytetarësh edhe sot janë grumbulluar para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë. Për dallim nga dita e djeshme, tani për tani protesta është e qetë. Tek protestuesit dominon ngjyra kuq e verdh. Protestuesit i valëvisin flamujt dhe këndojnë këngë patriotike.

Para Kuvendit vërehen forca të shtuara policore.

Artikulli paraprakElezi: Kompanitë gjermane të interesuara për të investuar në Maqedoni
Artikulli tjetërXanakopulos: Marrëveshja nuk mund të ndikojë që fqinjët të vetpërcaktohen si maqedonas