Enti Shtetëror për Statistikë sot e shënon Ditën evropiane të statistikës me temë “Të dhëna më të mira sot për të nesërme më të mirë”.

Në ngjarjen është paralajmëruar pjesëmarrje e kryeministrit Zoran Zaev, drejtores së Byrosë statistikore evropiane Marijana Koceva, drejtorit të ESHS-së Apostoll Simovski, kryetarit të ASHAM-it Taki Fiti, ministrit të Financave Dragan Tevdovski, guvernatores së BPRM-së Anita Angellovska Bezhoska, rektorit të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” Nikolla Jankullovski dhe dekanit të Fakultetit Ekonomik Lubomir Drakulleski.

Artikulli paraprak“Viti i Skënderbeut”, seminar ndërkombëtar shkencor në Universitetin “Nënë Tereza”
Artikulli tjetërDëshmitari i rrezikuar sërish do dëshmojë për ’27 prillin’