Ndër femrat më të suksesshme në vendin tonë, si në karrierë ashtu edhe në punë, vlen të përmendet këngëtarja Adelina Emini, e cila vërtetë se mund të merret shembull.

Sot në shtëpinë e saj ka festë, është përvjetori i prindërve me të cilët ajo është tejet e lidhur dhe kalon mjaft kohë me ta pavarësisht obligimeve të shumta.

Këngëtarja përmes një postimi në rrjetet sociale ka uruar më të dashurit e saj, të cilët sot festojnë përplot 45 vite martesë.

Vërtetë se fotografia tregon dashurinë e madhe dhe respektin që çifti kishte përplot këto vite bashkë./Kosovarja/