Në kuadër të manifestimit kulturor -shkencorë “Ditët e Alfabetit” ITKSH -Shkup, sot do të promovojë librat me titull: “Lëvizja Kobëtare Çlirimtare Kombëtare (1830-1912)” Vllado Popovski dhe “Marëdhëniet sovjetike shqiptare në vitet e 20’ dhe ’30 të shek. XX Lena Zhila dhe Vllado Popovski
Referues:
Daut Dauti
Fahri Balliu
Isamedin Azizi
Ngjarja do të zhvillohet në sallën Wilson,në ITKSH -Shkup