Shpesh, duke shkuar nëpër qytet, ju as nuk e kuptoni se sa gjëra mund të përmirësohen për të lehtësuar jetën e gjithsecilit e madje nuk mund të refuzojmë se shpesh e kemi dëshirën të ulemi në shtylla të vogla që gjenden në rrugë e t’i përdorim ato si poltrona ndërsa jemi duke pritur diçka.

Çdo ditë, njeriu kalon nëpër vende të ndryshme dhe përdor struktura dhe objekte që, megjithatë, mund të bëhen edhe më funksionale për të gjithë.

Kështu, në qytete të ndryshme, nuk ka mungesë të gjetjeve të dizajnit që shumë artistë kanë vënë në shërbim të komunitetit.

Idetë e thjeshta, por bërë me zgjuarsi shpesh ju bëjnë të doni të pyesni veten pse nuk janë zhvilluar më parë, ose përhapur kudo. Mrekullohuni t’i zbuloni ato në fotot më poshtë:

Artikulli paraprakButrint Imeri “ndërron” emrin, paralajmëron diçka të re
Artikulli tjetërFatma Naçi tregon si u njoh me Elvisin