Djali i parë pas pesë vajzave, reagimi i këtij babai do t’iu lërë pa fjalë.

Kennedy Zarour kishte pesë vajza dhe prej kohësh kërkonte që të kishte edhe një djalë.Kur mjeku e ka njoftuar se fëmija i porsalindur ishte djalë, Zarour nuk e ka përmbajtur dot veten.

Ngjarja ka ndodhur në New Jeresy, SHBA, ndërsa reagimi i babait është vërtetë “i çmendur.”