Për gjestin e pahijshëm të djegies së një pushimorjeje sot në malin e Gazi Babës, ka reaguar Ardijan Muça, drejtor i NP “Parqe dhe Gjelbërime”. Ai në profilin e tij në facebook shkuran:
“Nuk e kuptoj pse??? Sot gjatë orës policore është djegur një pushimore në malin Gazi Babë.
Me intervenimin e shpejt të Zjarrfikësve të Shkupit nuk është lejuar që zjarri të përhapet dhe të bën më shumë dëm”.

Rasti ka ndodhur sot (e shtunë) gjatë orës policore.