Projekte për avancimin e kapaciteteve të spitaleve të gjinekologjisë nëpër shtet do të zbatojë Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Fondacionin “Projekt Hole”.

Për projektet në vijim sot do të informojnë ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe përfaqësues të “Projekt Hole” midis të cilëve edhe menaxheri i projektit nga Gjermania, Akim Ekert.