Patrick Shimada është kuzhinieri i një restoranti në Tokio të Japonisë, që përdorë përbërësit më të rrallë, për ta përgatitur një hamburger.

Në këtë mënyrë, ai ka arritur ta krijonte hamburgerin më të shtrenjtë në botë, që kushton jo më pak se 700 funte.

Ushqimi që peshon mbi një kilogramë, ka copëza mishin të prera hollë, një sos të veçantë të punuar nga mëlçitë e rosës, kërpudha të rralla, lakra, djathë të butë, domate dhe qepë.

Më e veçanta e këtij ushqimi, është se përmban edhe pluhur ari, që ia jepë një shije të përkryer.

Ky hamburger është krijuar, për të festuar kurorëzimin e Prioncit Naruhito, si Mbreti i ri i Japonisë.

Ushqimi i rrallë do të jetë në menynë e restorantit duke filluar nga muaji qershor, ndërsa për ta ngrënë, duke porositur tri ditë më parë.