Distia Krasniqi ka arritur në finale në kuadër të Doha World Judo Masters 2021.

Krasniqi e mundi francezen, Melanie Clement për të siguruar një vend në finale.

Një gjë është e sigurt, Distria Krasniqi nuk do rikthehet në Kosovë pa medalje.

Kjo është fitorja e tretë e Krasniqit, pasi mundi xhudistet Stanger dhe Costa.