????????????????????????????????????

Drejtori i spitalit të Strumicës, Naqe Gogov, tërhoqi statusin e tij nga Facebook i cili kërkonte donacion për të blerë një autoambulacë të re. 

Por pas komenteve negative Gogov e tërhoqi statusin e tij nga Facebook

“Pas komenteve negative, unë tërheq statusin tim dhe apeloj të mos donojnë,” shkruan Gogov.