Jepja dorën dhe ti, sepse ata me ndihmën tënde mund t’ia dalin! 😍

Sot po e fillojmë fushatën mujore dedikuar personave me aftësi të kufizuar, me qëllim që të tregojmë dhe dëshmojmë se të gjithë ne bashkërisht mund të gjejmë ndonjë mënyrë për t’iu ndihmuar këtyre personave. Se çfarë ndihme do të jetë kjo – varet prej teje ☺…

Duajini dhe ndihmojuni sikur çdo ditë të jetë 3 dhjetori – Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar!
Mirënjohje dhe respekt të pafund 🙏🏻 për gjithë ata që veç se e mbështetën këtë projekt dhe dhanë kontributin e tyre të çmuar.

https://www.facebook.com/2138758573040535/videos/694227191063556/

Artikulli paraprakVedat Muriqi, lojtari më i mirë në Turqi për muajin tetor
Artikulli tjetërSasoli: Nuk pati “jo” për datë, por shtyrje të vendimit