Drejtori i NP “Parqe dhe Gjelbërim” Ardijan Muça vazhdon aktivitetet për gjelbërimin e Shkupit. Kësaj radhe ai ka vendosur të gjelbëroj çdo korridor të lënë pas dore duke mundësuar në këtë mënyrë që Shkupi të duket i bukur gjithandej.

Puna e palodhshme e drejtorit Muça është e dukshme në çdo cep të Shkupit.

“Edhe një korridor tjetër i ri në qytet tek Fushë Tophanа ☘️🍀
E duam Shk❤️pin!”, ka shkruar Muça në facebook.