Tërmeti në Shqipëri është ndjerë edhe në tre qytete të Maqedonisë së Veriut.

Dridhjet janë ndjerë në Ohër, Manastir dhe Resnjë. Tërmet me intensitet 3.9 shkallë sipas Rihterit pasdite është regjistruar në Shqipërinë fqinje.