Këngëtarja Dua Lipa e cila ka përfunduar edhe albumin e saj të ri “Future Nostalgia”, ka filluar në mënyrë graduale publikimin e këngëve.

Pas “Don’t start noë” dhe “Future Nostalgia” ka paralajmëruar këngën e radhës që do të mbaj titullin “Physical”.Për më tepër, kemi dhe një datë të publikimit që do të jetë pikërisht dita e fundit e janarit, data 31.

Ndërsa në fillim të shkurtit do e shohim në festivalin “Sanremo”.

https://www.instagram.com/p/B7slViehhBw/?utm_source=ig_embed