Në fillim të seancës për 27 prillin, i akuzuari Vilijam Mihallovski tha se dëshiron të iu jep mbështetje deputetëve që votuan për ndryshimet kushtetuese.

“Dua të shpreh mbështetje të madhe për deputetët të guximshëm”, tha Mihajllovski.

Gjykatësja Dobrilla Kacarska ia mori fjalën sepse ka shpresuar se do të thotë diçka tjetër.

Në seancë janë prezent 33 të akuzuar dhe avokatët e tyre.