Zv/kryeministri Sadulla Duraki përmes një postimi në facebook ka numëruar të arriturat e qeverisjes aktuale, duke vënë theksin te rritja e rrogave dhe mundësitë për përmirësimin e jetës së qytetarëve, si pjesë e angazhimeve të BDI-së. Ai ka shkruar se tanimë nga arsimi dhe sektorë tjerë ka rritje rrogash. Ja postimi i tij:

👉20% rritje e rrogave në ARSIM ,14.500 den rroga minimale ,rroga mesatere mbi 25.000 den ,rritje e vazhdueshme e rrogave në sektorin publi ,rritje e rrogave në sektorin privat (subvencionojmë kontributet) ,INVESTOJME NE KAPITALIN NJERËZOR…
✅ #BASHKËvazhdojmë