Dy makina sot në mëngjes janë gjetur të djegura nga zjarri në një vend parkimi në bulevardin “Jane Sandanski” pa numër, pas klinikës ortopedike “Shtëpia e Nënës” në Aerodrom.

Komandanti i Brigadës për mbrojtje nga zjarri i Qytetit të Shkupit Zvonko Tomeski për MIA-n deklaroi se nga zjarri është djegur tërësisht njëra makinë “Shkoda felicia”, ndërsa pjesërisht ishte djegur një makinë tjetër e tipit “Ford fiesta”.

“Për zjarrin jemi informuar përmes telefonit dhe intervenuam nga ora 5.08 minuta deri në orën 5.55 minuta. Në shuarjen e zjarrit morën pjesë katër zjarrfikës me një automjet”, tha Tomeski.

Është shkaktuar dëm material prej 300 mijë denarëve. Policia theksoi se do të hetojë rastin.