Dy persona janë lënduar mbrëmë në një aksident komunikacioni në rrugën Kavadar – Negotinë ku një nga automjetet është rrotulluar.

Të lënduar janë vozitësi i automjetit “Mercedes” E 190 me tabela të Manastirit dhe bashkudhëtari 14-vjeçar.

Aksidenti ka ndodhur mbrëmë në ora 21:00 në rrugën rajonale Kavadar – Negotinë. Në aksident rrotulluar automjete i markës “Mercedes” E 190 me tabela të Manastirit e drejtuar nga E.B (40) nga fshati Marena”, informoi zëdhënësi i SPB Veles Veroljub Dodevski.