Jo më kot thuhet se artistët janë ambasadorët më të mirë të një vendi.

Spotify ka publikuar listën e 10 këngëtareve më të klikuara në këtë platformë, dhe në mesin e tyre janë edhe dy shqiptare, Dua Lipa dhe Ava Max

Dua renditet në vendin e tretë pas Taylor Swift dhe Billie Eillish, me gjithsej 14 milionë ‘Streams’, teksa lë pas emra si Beyonce, Lady Gaga dhe Rihanna.

Ndërsa listën e mbyllë Ava Max me më shumë se gjashtë milionë ‘Streams’.