Sot në mëngjes ka ndodhur një ngjarje e rëndë në kazinon “Vegas” në Bllacë , ku mbetën të vrarë dy persona.

Katër persona të armatosur me kallashnikov kanë hyrë ta grabisin kazinon. Ata kanë vrarë njërin prej sigurimit të kazinos dhe një tjetër i cili për momentin po luante në një aparat.