Christie Brinkley, 65 vjeçare. Ka treguar këmbët e saj të gjata dhe me ngjyrë, derisa ka treguar se ajo do të jetë në javën e Modës në New York ku merr pjesë vajza e saj Sailor, 20 vjeçe

Christie Brinkley  njihet si një grua që nuk e ka humbur rininë e saj dhe duket se ajo është shumë e lirë kur është puna me tifozët e saj.

Kur ajo ishte duke hyrë në një ndërtesë në New York të martën, modelja 65 vjeçare e Sports Illustrated duke treguar këmbët e saj të bukura në një fustan të shkurt.

Në një pikë aktorja buzëqeshi dhe sikur dëshironte të thoshte se ende ndihet seksi pavarësisht moshës së saj.