Ndërkohë që të gjithë po publikojnë foto se si dukeshin para dhjetë vitesh, vajza e Sabianit ka bërë diçka të pabesueshme për të atin e saj.

Në foton e publikuar duket këngëtari se si do të jetë transformuar në vitin 2029.

Kjo ka qenë një shaka e vajzës së tij, modeles Keisi.

Ajo gjithmonë publikon foto pranë të ati dhe jo rrallë bën fansat për të qeshur me ‘gallatat’ ndaj të atit.