Autorët shpjegojnë që e hëna është problematike, sepse është ditë pas vikendit, gjatë të cilit bashkëshortët kryesisht kalojnë kohën bashkë, duke i lënë anash dashnorët.

Në QOFTË SE dyshoni që bashkëshorti apo bashkëshortja po ju tradhton, “bëni sytë katër” të hënën.

Ajo është ditë e cila do të mund t’i zbulojë – transmeton Telegrafi.

Autorët shpjegojnë që e hëna është problematike, sepse është dita pas vikendit, gjatë të cilit bashkëshortët kryesisht kalojnë kohën bashkë, duke lënë anash dashnorët.

Për këtë shkak çiftet mezi presin ditën e parë të punës që ta kompensojnë “qetësinë” e vikendit dhe të shpërblehen me porosi, ftesa apo edhe me takime më të shpeshta gjatë orarit të punës.

Ndodh që bashkëshorteve u ankohen që të hënën kanë punë më së shumti, sepse gjatë vikendit kanë pushuar shumë, andaj kërkohet që të qëndrojnë më gjatë në vendin e punës. Alibi e përsosur që kohën ta kalojnë me dashnoren.

Pos së hënës, ata të cilët tradhtojnë, më shpesh komunikojnë me partnerët e tjerë të premten deri në orën 22:00, kur më së shpeshti përfundon planifikimi i aktiviteteve familjare. /Telegrafi/