Një unazë ari që ishte humbur në një kopsht perimesh 12 vjet më parë është gjetur e kapur në një karrot. Lin Keitch, 69 vjeç, nga Monkton Heathfield pranë Taunton, Somerset, e vuri re unazën duke larë perimet e saj në shtëpi. Ishte një dhuratë për ditëlindjen e 40-të nga burri i saj Dave, dhe ishte humbur nga vajza e tyre.

Çifti beson se karota u rrit përmes unazës. Zonja Keitch tha se ishte një zbulim si “shansi në një milion”.

“Dave nxori karota dhe i la ata jashtë derës së pasme,” tha ajo. “I preva zarzavatet dhe pastroj ato, dhe unë mendova, ‘çfarë është kjo? Mirësi, është unaza ime’. “Ajo njohu unazën e saj menjëherë edhe pse ishte mbuluar nga dheu.