Kompania Longhorn Cattle ka krijuar zhurmë kur kanë paraqitur rezultatet e tyre të një studimi të kryer për të kuptuar plotësisht komponentët e pijeve tona energjike.

Në prezantimin e tyre ata deklaruan se pijet energjike në përbërjen e tyre kishin urinë dhe spermë demi.

Në studim u përfshinë pijet më të njohura energjike dhe e vërteta alarmante doli në shesh.

Të gjitha pijet energjike në përbërje kanë Taurinë që është përzierje në mes të urinës dhe spermës së demit.

Taurine është ekstrakt i spermës dhe urinës dhe rrjedh nga latinishtja Taurus që do të thotë dem.

Artikulli paraprakMjeku transformon spitalin me lekët e rrogës!
Artikulli tjetërPerformanca fantastike e 13 vjeçares i lë të gjithë gojëhapur