Edona Llalloshi është këngëtarja që diti të ruaj stilin dhe origjinalitetin e saj për shumë vite radhazi.
Duke u cilësuar si këngëtarja më elegante dhe njëkohësisht një prej atyre që çdo herë ka dëshmuar se bukuria e një femre nuk qëndron tek “zhveshja”, shkruan “Kosovarja”.

Ajo po ashtu shquhet edhe si një femër mjaft e ëmbël dhe madje rrallë edhe bën ndryshime në pamjen e saj.
Por mbrëmë Edona ka vendosur të bëjë një ndryshim që habiti të gjithë.
Me këtë ndryshim që i ka shumë hije e këto linja trupore kush e beson se Edona është nënë e dy fëmijëve.