Sandra Holms dhe djali i saj Scott janë nën hetim në qytetin britanik Kardif, pasi e ndihmuan babain e saj 93-vjeçar të vdiste në një spital.

Akti i vetëvrasjes është kryer në Zvicër, ku një procedurë e tillë është e ligjshme, ndërsa Sandra dhe Scott asistuan në vetëvrasje.

Holmes tha se është e gatshme të shkojë në burg për pjesëmarrje në vrasje dhe kërkoi që të mos keqpërdoret ajo që bëri, raporton BBC.

Vetëm një njeri që nuk njeh Allahun mund të bëjë këtë krim dhe të lë babanë e saj të bëjë vetëvrasje. Ky është Perëndimi, që dashurinë dhe respektin ndaj prindit shumë moti kohë e ka humbur, jeton shumë e zbrazët pa këto ndjenja.

Artikulli paraprakTurqinë për 4 muaj e vizitojnë numër rekord i të huajve
Artikulli tjetërAktoren e famshme e pushojnë nga puna pas racizmit të saj ndaj muslimanëve