E komentuar mjaft shumë, veçmas pas ndryshimit drastik, është kjo Big Mama.

Këngëtarja dhe prezantuesja shqiptare nga Maqedonia e Veriut, vjen me një “freski” të re në dukje.

Madje as ajo vetë s’po i beson ndryshimit.

Grimi dhe rregullimi, por dhe pak fotoshop, e kanë bërë që ajo të mos e njihte veten.

“A jam un kjo se di”, ka shkruar ajo në foton e fundit.